info@glasgjerulff.dk
Man-torsdag: 8.00 - 16.15 | Fredag: 8.00 - 15.30

Galleri Glas Gjerulff

Glas Gjerulff er en virksomhed med en rig tradition for klarmesterhåndværk, hvor kunst og håndværk mødes under ét tag. Som en familiedrevet virksomhed har vi dedikeret os til at bevare kunstens skønhed gennem professionel konservering og indramning

GLAS GJERULFF

Alle dage fra kl. 8:00 til 16:15

Fredag fra kl. 8:00 til 15:30

Fernisering og Udstilling i Galleriet

Hvert år afholder vi fernisering gerne i påsken og til jul. Det er her, vi gerne vil præsentere lokale kunstnere, en eller to ad gangen, som komplementerer hinanden. Disse kunstnere vil som regel være præsenteret i galleriet 1-2 måneder efter ferniseringen. Pt. har vi Jens Galschiøt og Henrik Kramer Westergaard.

Alle er velkomne. Vi har fast udstilling hele året og der er åbent alle dage fra kl. 8-16:15, fredag 8-15:30. Da vi er et arbejdende værksted, vil der løbende komme nye billeder og udskiftninger i galleriet.

Vi har et bredt udvalg af både litografier, originaler og malerier fra klassisk kunst til moderne stilarter, udvalgt for deres farver, teknikker og udtryk. Vi bestræber os på at henvende os til alle.

Vi har en del plakater, også for det brede publikum, og da vi er et arbejdende værksted og galleri, kommer folk også ind med egne plakater, malerier og litografier for at vælge professionel indramning.

Skulpturer

Unikke, håndlavede skulpturer i ler og diverse materialer. Hver skulptur fortæller en unik historie, skabt med passion.

Malerier

Kunstneriske Værker
Et bredt udvalg af malerier, fra klassiske til moderne stilarter. Udvalgte for deres farve, teknik og udtryk.

Litografier

Litografier, der fanger øjet og sjælen. Hvert værk er en fejring af kunstnerens håndværk, udvalgt for deres dybde, nuancer og visuelle historiefortælling. En invitation til en verden af farver og former.

Plakater

Inspirerende plakater med kunstneriske designs for enhver smag. Medbring dit eget værk, og vi tilfører en passende ramme for at fremhæve og beskytte det.

Indramning

Skab Rammen
Professionel indramning, der fremhæver og beskytter dine værker. Tilpassede løsninger til ethvert behov.
Læs mere
Konservering-restaurering-maleri

Rensning & Konservering

Bevar dit kunstværk. Omhyggelige rensnings- og konserveringsmetoder sikrer din kunsts langvarige skønhed og integritet.
Læs mere

Vores Galleri

Vores galleri har flere rum med forskellige udstillinger. Her viser vi alt fra små skulpturer til store malerier, så der er noget for alle, der kan lide kunst.

Vi står altid parat til at hjælpe dig

Glas Gjerulff holder til på Bjørnevej 6, hvorfra vi både driver vores værksted og butik.

Glarmester – Alt i glas

Med fem generationers erfaring løser vi alle typer glarmester opgaver professionelt landet over, men vi er stadig din lokale glarmester i Thy, Mors og Salling. Vi udfører glasarbejde for private som offentlige instanser - store som små.

Kontakt

Man-torsdag: 8.00 - 16.15 | Fredag: 8.00 - 15.30

Bjørnevej 6, 7700 Thisted
Telefon: 97 92 10 33
Email:
info@glasgjerulff.dk

© Copyright Glas Gjerulff 2023